Articol preluat de pe website-ul www.vanzari-hr.ro

Oamenii de vanzari sunt profesionistii care trebuie sa incorporeze o multime de abilitati si caracteristici speciale. Estentiale sunt insa 6: personalitatea, carisma, curtoazia, rabdarea si perseverenta, cultura generala si cunostintele complete despre produsul pe care il vinde, companie si client.

Succesul unei vanzari depinde intr-adevar de produsul sau serviciul expus si de compania care il produce sau promoveaza insa cel mai mare procent din ecuatia unei vanzari il detine salesman-ul. In 2015, in epoca moderna a provocarilor live, un agent de vanzari de succes trebuie sa posede mult mai mult decat 6 calitati, insa acestea despre care vom vorbi sunt esentiale. Continua aici

  • Distribuie
Autor: Elena Popa

Elena Popa este Senior Recruiter la Adecco Romania, are treisprezece ani de experienta in recrutare si este autoarea cartii de consiliere in cariera “Invitatie la success”. Dupa 10 ani petrecuti in strainatate (sapte ani in Japonia si trei ani in Germania) a decis sa se intoarca in Romania si sa faca o schimbare majora in cariera.