Joburi

În cele mai multe cazuri, postăm pozițiile active pentru care recrutăm, pe site-ul nostru.

Vă invităm să parcurgeți lista joburilor vacante și să ne comunicați dacă există o poziție de care sunteți interesat/ă la: office@talentreserve.ro

Puteți deveni candidatul nostru în mai multe feluri.

Puteți aplica direct pentru o poziție vacantă anunțată mai jos ori de câte ori credeți că îndepliniți cerințele.

Putem accesa o varietate de canale de recrutare, pe care le putem folosi pentru a ajunge la potențialii candidați țintă, cum ar fi un site-uri dedicate de joburi, social media etc.

Putem ajunge la dumneavoastră prin căutare directă și contactare directă, prin recomandări din rețeaua noastră și prin alte modalități creative și neașteptate, cum ar fi întâlnirea cu dumneavoastră la unele evenimente.

Candidatura dumneavoastră pentru o poziție va rămâne confidențială și nu va fi cunoscută decât de reprezentantul companiei angajatoare, și numai în cazul în care vă aflați pe lista scurtă pentru o anumită poziție pentru care ați fost deja intervievat. Construim relații pozitive cu candidații noștri, angajăm și încurajăm un proces deschis și prompt de comunicare cu aceștia. Este de așteptat să oferiți informații corecte în CV-ul dumneavoastră și în timpul interviurilor. Realizăm procese echitabile, în care principalele criterii sunt potrivirea pe o anumită poziție și cu o anumită companie.

Oferim candidaților informații legat de proces și le oferim sfaturi cu privire la orice chestiune relevantă pentru prezentarea lor în etapele viitoare prin care vor trece.

De asemenea, vom fi recunoscători dacă promovați noutățile legate de posturile vacante pe care le vedeți aici, deoarece acestea ar putea fi de interes în rețelele dumneavoastră personale și / sau profesionale. Pentru orice întrebări, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Pentru abonare la newsletter, te invitam sa citesti Termenii si Conditiile.