MISIUNEA NOASTRĂ

Talent Reserve sprijină companiile să valorifice potențialul uman pe care îl dețin, asigurând servicii de resurse umane adaptate obiectivelor de business, culturii și caracteristicilor organizației.

Experții noștri identifică nevoi și creează programe personalizate pentru a sprijini companiile să se dezvolte pornind de la cea mai valoroasă resursă pe care o au: resursa umană. Puterea unei strategii de HR stă în faptul că angajații care se simt integrați în echipă și își asumă importanța rolului lor în ecosistemul organizațional, vor fi mai motivați să lucreze pentru atingerea obiectivelor companiei, generând astfel creștere pe termen mediu și lung.

Într-un peisaj economic dinamic, ne concentrăm pe dezvoltarea unei culturi organizaționale în care schimbarea este asimilată ca un factor de evoluție. Sentimentul de apartenență este stimulat încă din procesele de preangajare și de integrare a noilor angajați, iar rezultatul acestui demers se va reflecta într-o retenție mai bună și un nivel mai ridicat de performanță a echipelor.

De asemenea, facem tot ce ne stă în putință să oferim celor care vizitează site-ului agenției noastre știri și sfaturi, informații și practici pe care le pot folosi în abordarea problemelor legate de resursele umane, în secțiune Articole.

Candidații pot găsi pozițiile deschise și să aplice pe pagina de Joburi.

Soluțiile NOASTRE

Diagnoză și intervenție organizațională

Elementele organizației sunt interconectate, iar o abordare holistică și o viziune de ansamblu identifică problemele reale și permit schimbarea pe termen lung, precum și o creștere a eficienței companiei, prin realizarea unui plan coerent de dezvoltare a angajaților. Intervenția organizațională definește factorii cheie ce trebuie incluși sau excluși pentru a influența productivitatea, pe măsură ce organizațiile noastre continuă să crească și să evolueze.

Așadar, fie că te confrunți cu o problemă actuală de resurse umane, fie că îți dorești să explorezi în mod proactiv productivitatea companiei pe termen lung, instrumentele intervenției organizaționale pot debloca obstacole ascunse și pot oferi claritate asupra a ceea ce este important.

Detalii despre DIAGNOZA ȘI INTERVENȚIA ORGANIZAȚIONALĂ  serviciu  AICI

 

Planificare strategică și dezvoltare HR

Fiecare om este o operă în continuă dezvoltare și perfecționare, iar obiectivele strategiei de HR vizează evoluția profesională, adaptarea la schimbările masive impuse de tehnologizare și de cerințele pieței în contextul socio-economic actual. De aceea, programele Talent Reserve pornesc de la un audit al potențialului existent în organizație și se concentrează apoi pe un plan de dezvoltare și susținere a lui, pentru a se alinia obiectivelor companiei.

Planificarea strategică și dezvoltarea forței de muncă existente sunt esențiale pentru păstrarea sau dobândirea unui avantaj competitiv al companiei în piața sa de referință.

Detalii despre PLANIFICAREA STRATEGICĂ ȘI DEZVOLTAREA HR serviciu – AICI

 

Consultanță în recrutare  

Procesul de selecție a angajaților este o componentă esențială în orice strategie de dezvoltare organizațională, iar managerii care se ocupă de recrutare pot beneficia de experiența Talent Reserve pentru a îmbunătăți calitatea acestui proces. Crearea cu acuratețe a profilului, înțelegerea pieței, evaluarea, comunicarea, flexibilitatea și deciziile corecte de ofertare sunt elemente importante ale unui proces de recrutare de succes, care stau în sarcina managerului angajator. Astfel, pregătirea unui manager pentru gestionarea eficientă a procesului de recrutare reprezintă un diferențiator în capacitatea companiei de a atrage personal de o mai bună calitate, chiar și atunci când concurezi cu angajatori cu o reputație puternică pe piața forței de muncă.

Detalii despre serviciul de CONSULTANȚĂ ÎN RECRUTAREAICI

 

 Consultanță pentru integrarea angajaților

Studiile arată că organizațiile pierd 25% dintre noii angajați în primele 12 luni. Totuși, cele care au un proces de integrare personalizat și standardizat  reușesc o retenție a angajaților cu 50% mai bună. Integrarea noilor angajați debutează încă de la ofertare și este primul pas în crearea unei experiențe pozitive în companie și în construirea unei relații solide angajat-angajator și, deci,  și a unei forțe de muncă motivate și productive. Echipa noastră creează programe de HR centrate pe angajat, care asigură adaptarea la cultura organizațională și gestionarea eficientă a cunoștințelor și abilităților ncesare pentru a avea succes în noul mediu profesional. O experiență nefavorabilă în companie va influența negative indicatori precum:  costul de recrutare și de administrare a procesului de recrutare, fluctuația angajaților, transferul eficient de informații, performanța noilor engagement-ul acestora.

Detalii despre serviciul de CONSULTANȚĂ INTEGRARE ANGAJAȚIAICI

 

PRINCIPII:

Modul în care performăm în activitatea de zi cu zi se reflectă în comportamentele adoptate și puse în practică, care, de asemenea, construiesc și definesc cultura noastră:

  • SOLUȚII RELEVANTE

      Crearea și implementarea de soluții rezonabile, practice și relevante pentru nevoile actuale și preconizate ale clienților

  • COMUNICARE

     Aplicarea unei comunicări eficiente și consecvente în cadrul companiei și în toate relațiile pe care le stabilim cu clienții, candidații și furnizorii

  • ASCULTARE ȘI ÎNVĂȚARE

      Ascultăm și învățăm de la clienții și partenerii noștri ori de câte ori aceștia sunt experții

  • OFERIM SFATURI ȘI EDUCĂM

     Ne consiliem și ne educăm clienții pe parcursul proceselor și proiectelor – ori de câte ori noi suntem experți.

Articole Recente

CELE MAI RĂSPÂNDITE MITURI DESPRE SUCCES

Postat 5 aug. 2020

SPECIALIȘTI VS GENERALIȘTI

Postat 21 iul. 2020

NIȘTE CANDIDAȚI PROACTIVI ȘI LOIALI NU AVEȚI PRIN BAZA DE DATE?

Postat 7 iul. 2020

TRĂSĂTURILE PERSONALE CELE MAI CĂUTATE DE ANGAJATORII BUNI

Postat 23 iun. 2020

CARIERA – METODE ȘI INSTRUMENTE DE AUTOCUNOAȘTERE

Postat 16 iun. 2020

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Pentru abonare la newsletter, te invitam sa citesti Termenii si Conditiile.