Servicii

 

Însoțim organizațiile în procesele de descoperire și valorificare  a capitalului uman într-o manieră corectă și optimă

  prin programe riguroase de analiză  și modalități originale de intervenție,

asortate nevoilor și aspirațiilor de business.

CARTOGRAFIERE COMPETENȚE ȘI POTENȚIAL

Serviciul de Cartografiere reprezintă un proces dinamic și flexibil prin care se identifică cantitatea și calitatea competențelor curente în organizație, în raport cu nevoile și obiectivele curente ale business-ului și le previzionează pe cele viitoare, sprijinind achiziția și dezvoltarea talentului necesar pentru succesul pe termen lung. O companie deține astfel o putere imensă în a-și asigura succesul dacă poate gestiona potențialul deținut de totalitatea angajaților.

DIAGNOZĂ ȘI INTERVENȚIE ORGANIZAȚIONALĂ

Colectare, centralizare și prezentare a unor informații, cantitative și calitative, referitor la modul în care angajații se simt în companie și experiența lor cu managementul, cu alți colegi, cu derularea operațiunilor, cultura și climatul organizațional, percepția lor legată de corectitudine echitate și alte valori importante. Prin analiza acestor date – propunem posibile intervenții personalizate în zonele critice, dar și în cele cu potențial de a spori o experiență reciproc benefică pentru angajat și angajator, având în vedere obiectivele ambelor părți.

CONSULTANȚĂ ÎN RECRUTARE

Cu ajutorul nostru specializat, companiile își definesc așteptările pe care managerii trebuie să le aibă în procesul de recrutare, profilul corect, standardele și principiile de angajare, optimizează viteza procesului și se asigură că experiența candidaților este excepțională pe tot parcursul procesului de recrutare.

INTERVENȚIE ORGANIZAȚIONALĂ & MUZICĂ

CONSULTANȚĂ ÎN CARIERĂ

În cadrul unui proces de consultanță în carieră discutăm în mod individualizat despre aspecte precum: personalitatea, interesele, punctele forte și slabe, factorii care au determinat alegerea și eventual reorientarea în carieră, starea actuală a carierei persoanei, oportunități, direcții și modalități de a reorientare în carieră, modalități de identificare joburi și pregătirea pentru creșterea succesului în procesele de recrutare.

.