Servicii

 

Obținem actualizări și suntem pregătiți să împărtășim și să ajutăm în domeniul HR în următoarele direcții:

PLANIFICARE STRATEGICĂ ȘI DEZVOLTARE

Planificarea strategică a resurselor umane este un proces dinamic și flexibil care identifică nevoile și obiectivele curente și le previzionează pe cele viitoare, explicând modul în care compania va acționa pentru a le îndeplini.

DIAGNOZĂ ȘI INTERVENȚIE ORGANIZAȚIONALĂ

Intervenția organizațională este un proces amplu ale cărui obiective sunt îmbunătățirea performanței și creșterea profitabilității unui business, pornind de la informațiilor colectate din interiorul companiei, într-o manieră structurată. Aceste date fac referire la potențialul, cunoștințele, abilitățile, valorile și mediul de lucru dintr-o organizație.

CONSULTANȚĂ ÎN RECRUTARE

Cu ajutorul nostru specializat, companiile își definesc așteptările pe care managerii trebuie să le aibă în procesul de recrutare, profilul corect, standardele și principiile de angajare, optimizează viteza procesului și se asigură că experiența candidaților este excepțională pe tot parcursul procesului de recrutare

.

CONSULTANȚĂ INTEGRARE ANGAJAȚI

La încheierea unui nou contract de angajare, fiecare dintre părți pleacă la drum cu așteptări legate de rezultatele pe care le va avea. Noul angajat își dorește să se bucure de un mediu de lucru plăcut, de satisfacția succesului muncii sale și de beneficiile financiare pe care le va avea. De pe altă parte, angajatorul își dorește ca noul membru al echipei să performeze cât mai bine și să contribuie la dezvoltarea companiei.

.

CONSULTANȚĂ ÎN CARIERĂ

În cadrul unui proces de consultanță în carieră discutăm în mod individualizat despre aspecte precum: personalitatea, interesele, punctele forte și slabe, factorii care au determinat alegerea și eventual reorientarea în carieră, starea actuală a carierei persoanei, oportunități, direcții și modalități de a reorientare în carieră, modalități de identificare joburi și pregătirea pentru creșterea succesului în procesele de recrutare.

.

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Pentru abonare la newsletter, te invitam sa citesti Termenii si Conditiile.