La Talent Reserve avem ocazia sa interactionam atat cu reprezentantii a diverse companii care solicita serviciile noastre de recrutare si executive search, cat si cu multe persoane (candidati) care doresc o schimbare in cariera, sunt in cautare activa a unui loc de munca si pe care dorim sa ii ajutam sa gaseasca jobul si compania potrivita.

Revenim la un obicei mai vechi de a prezenta sumar domeniile in care aceste persoane au experienta si cauta un job.

In luna mai 2016  avem in baza de date de candidati „hot”, persoane care pot fi eligibile pentru o varietate de roluri si locatii dupa cum urmeaza – vedeti tabelul de mai jos.

Pentru companiile in cautarea de candidati cu asemenea profile, va rugam sa ne contactati pentru detalii la office@talentreserve.ro sau aici.

 

 LISTA DE CANDIDATI A LUNII MAI 2016

Rol

Localitate

NOU!(Regional) Sales Manager / Business Development (Automotive / Metalurgie / Industrie)

Bucuresti

NOU! Telecom / IT devices specialist with Serbian / Croatian and excellent English (Montenegro citizen, needs work permit, available starting with June 2016)

Bucuresti 

NOU! Sales Manager – Transport / Logistics and other industries 

Bucuresti 

NOU!  Key Account Manager, exposed to important global players in manufacturing industry

Iasi

NOU!  Marketing Manager, high profile

Bucuresti

NOU!  Experienced HR Professional

Bucuresti

Manager Securitate  

Bucuresti 

Head of Audit / Finance (cu experienta “big four” + companii)

Bucuresti

 

Autor: Elena Popa

Elena Popa este Senior Recruiter la Adecco Romania, are treisprezece ani de experienta in recrutare si este autoarea cartii de consiliere in cariera “Invitatie la success”. Dupa 10 ani petrecuti in strainatate (sapte ani in Japonia si trei ani in Germania) a decis sa se intoarca in Romania si sa faca o schimbare majora in cariera.