Data

3 Aug 2023

Ora

16:00

Adresa

Aleea Alexandru nr 46

Dacă ești un om de HR interesat de experiențe de relaxare și networking alături de alți profesionști în domeniu, te invit  să petrecem o astfel de după-amiază. Aceasta este prevăzută pentru un grup restrâns de oameni de  HR, unde urmărim să ne simțim bine, creând împreună muzică, savurând un vin bine ales alături de gustările potrivite, într-un spațiu elegant, răcoros, cu acces la scaun de masaj. Vom facilita în același timp și momente de networking, pentru că nu știi cine cu cine s-ar putea întâlni, iar din Relax, Music and Wine să se nască noi proiecte sau prietenii  frumoase.

Music Making presupune că va exista o rubrică dedicată, în care participanții vor fi creatori, în timp real, împreună, a unui material muzical, fiecare la instrumentul primit,  generând ritmuri, melodii, armonii. Nu este necesar să ai ureche muzicală sau experiență muzicală pentru a obșine aceste rezultate. Iar la final vom asista la un moment muzical live deosebit, oferit de un pianist profesionist și experimentat.

Activitatea muzicală generează, ca efect secundar garantat, emoții din paleta celor pozitive  (din toate exeriențele de acest tip de până acum). 

Pentru efecte optime, evenimentul este prevăzut să se deruleze cu un număr restrâns de aproximativ 20 de participanți (maxim 25). 

Facilitator – Oksana Rusu, HR Artist

Evenimentul va avea loc în spațiul elegant A46 Venue, pe Aleea Alexandru nr.46

Vom respecta ordinea cronologică a înregistrării și confirmării. 

Te invit să completezi formularul de înregistrare urmând apoi să primești restul datelor în vederea participării.

Te așteptăm cu drag.

Aleea Alexandru 46, Bucuresti

Inregistreaza-te acum

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScBFmyXYWBmIPF1LDb5DhNFGoNBfzYZQN3RiQfDOq6VFGbahQ/viewform?usp=sf_link