Data

3 Apr 2020

Ora

10:00

Adresa

online webinar

De ce un webinar de Coaching în carieră ?

Multi oameni se confruntă la un moment al carierei lor cu cu semne de întrebare, îndoială, cu decizii grele și diverse alte provocări. 

Unele situații își au originea în modul în care persoana se raportează la ceea ce i se întâmplă și de reperele de care dispune sau nu (informaționale, experiență personală, resurse de natură psihologică, familie, rețea socială, etc).

Alteori ambiguitatea privind cariera și posibile direcții și planuri de acțiune este determinată de factori externi, precum actualul context generat de COVID 19. Oamenii au experiențe și reacții diferite în legătură cu acest fenomen global.

În acest context ne-am propus să organizăm un webinar, Coaching în carieră, pentru cei care se confruntă cu îngrijorări privind viitorul lor profesional.

Dacă te afli în această situație, te invităm la webinarul Coaching în carieră unde vom oferi suportul nostru constând în următoarele:

  • o serie de perspective și repere pentru încadrarea și înțelegerea situației actuale privind jobul /activitatea ta profesională
  • câteva idei referitor la ce poți să faci ca să gestionezi anxietatea, teama, sentimentul de lipsă de control legat de job și ce vei (putea) face în continuare
  • un instrument de lucru care te ajută la clarificarea unei direcții și la schițarea unui plan de acțiune pentru perioada imediat următoare

În măsura în care astfel de soluții prezintă interes, te invităm să te înscrii la acest webinar pe care îl oferim gratuit.

Durata: 1.5 ore.

Pentru participare va fi necesar sa ai acces la un desktop sau telefon smart si conexiune continua la internet.

Pentru înscriere este suficient să completezi formularul de mai jos.

Apoi vei primi datele de participare.

Ocazional mesajele automate din partea noastră cu datele de participare pot să ajungă în Spam – de  aceea dacă nu primești e-mail automat după completarea formularului de înscriere, te inivităm sa verifici în Spam. Dacă nu găsești nici acolo datele, te rog să ne contactezi pe office@talentreserve.ro

Toate datele cu caracter personal le utilizăm doar pentru gestionarea înscrierilor și comunicării cu persoanele care participă la evenimentele noastre. Pentru mai multe detalii te invităm să consulți Termenii și condițiile privind utilizarea datelor cu caracter personal.

 

Inregistreaza-te acum