Reglementări legale privind Codul Muncii, salarizare și administrare de personal – workshop pentru specialiștii HR

Reglementări legale privind Codul Muncii

Lucrul cu reglementările legale în domeniul ocupării forței de muncă nu este întotdeauna o sarcină ușoară sau complet clară pentru mulți oameni. Există reguli și uneori există dileme privind reglementările legale și modul în care acestea ar trebui aplicate într-o situație specifică de angajare.

Una dintre colegele noastre este expert în domeniul dreptului muncii și oferă, de asemenea, servicii de salarizare și administrare a personalului.

Ea poate oferi sprijin specialiștilor HR, precum și reprezentanților din alte departamente, pentru ca aceștia să înțeleagă și să respecte reglementările din domeniul muncii. De asemenea, poate oferi suport în aspecte legate dosarul de angajare și salarizare, disciplina angajaților, concediu, programul de lucru și tot felul de lucruri pentru ca o companie să poată acționa în conformitate cu reglementările locale privind dreptul muncii.

Totodată, a fost implicată în organizarea unor workshop-uri pentru specialiștii HR din cadrul unor companii mari și este pregătită să sprijine și mai multe persoanele care sunt interesate sau au nevoie să rezolve astfel de capitole, uneori neașteptate, în relațiile cu angajații.


În cazul în care sunteți interesat să aflați mai multe sau să vă înregistrați la un workshop viitor, vă rugăm să ne înștiințați folosind formularul de mai jos, care ne ajută să vă gestionăm cererea.

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Pentru abonare la newsletter, te invitam sa citesti Termenii si Conditiile.