INTERVENȚIE ORGANIZAȚIONALĂ & MUZICĂ

Intervenție organizațională & Muzică

Muzica este o forță a Universului pe care o folosim în cadrul proiectelor Talent Reserve pentru a sprijini companiile în atingerea unei performanțe generale superioare precum și pentru îmbunătățirea stării de bine a angajaților. Aceasta se întâmplă în formatul unor ateliere practice unde apelăm la muzică, idei și principii din muzică.

Temele generale abordate în cadrul atelierelor sunt: 

·      Comunicarea – de la competențe la proces
·      Cooperarea în procese operaționale
·      Dezvoltare & Antrenare Gândire creativă
·      Antrenare Gândirea strategică
·      Managementul echipelor
·      Dezvoltarea de Relații interpersonale sănătoase
·      Stare emoțională de bine a angajaților (wellbeing

Cum ar fi să implici angajații din compania ta în activitati de dezvoltare în cadrul echipelor, evenimente unde concluzille participanților de până acum sună astfel:
– Am creat muzică
– Am încercat să ne coordonăm
– Ne-am distrat
– Am lucrat în echipă
– Sincronizare și Responsabilitate!
– Muzica apropie oamenii
– Echipa de succes înseamnă coordonare, recunoaștere și înțelegere
– Mi-ar plăcea să cotinui să învăț
– Mulțumeeeesc!

 

 

În activitatățile noastre de învățare experiențială folosim instrumente muzicale precum : 

  • o varietate de instrumente din categoria percuție – fiecare participant primește și folosește unul
  • Vocea participanților – care este un instrument la purtător 
  • acordeon cu butoane
  • pian / claviatură

Iar referitor la modul în care s-au simțit, oamenii răspund în termeni precum:
Bucurie, Iuhuuu, Fericire, Interesat, Motivat, Antrenant, Jucăuș, Energetic, Nou, Veselie, Mândrie, Mulțumit, Optimist, Surprins, Încredere, Speranță, Curajos, Recunoscător, Sensibilitate, Creativ.
Acesta este feedback-ul celor care au participat în evenimentele de până acum, de Dezvoltare prin Sunet și Muzica.
Prin intermediul unor diverse activități relevante, apelăm la metafore pentru a facilita înțelegerea mai tangibilă a unor concepte, procese, stări etc care au legătură directă cu tematica abordată și cu abilitățile pe care urmărim să le dezvoltăm în cadrul acestor evenimente de învățare-dezvoltare. Apoi in cadrul sesiunii de reflecție analizăm și identificăm conexiuni între exercițiile efectuate în timpul atelierelor și competențele necesare în derularea activității  zilnice.

În aceste ateliere integrăm muzica și învățarea prin metafora muzicală cu metode precum metodologia appreciative inquiry, învățare socială și învățare experiențială.

Scopul general al utilizării acestor metode vizează pentru participanți o explorare practică și personală, prezență, interacțiune, socializare, cu rezultate în domenii precum coeziunea grupurilor, îmbunătățirea comunicării între participanți, aprofundarea autocunoașterii și a acceptării precum și a  valorificării diferențelor interpersonale.

  • Serviciul poate fi solicitat ca eveniment independent și se poate derula la  sediul companiei sau în altă locație potrivită pentru derularea de activități cu caracter muzical 
  • De asemenea serviciul se poate furniza în forma unei activități din componența unui eveniment mai amplu de team building 
  • Sau putem agrea asupra unui program  de dezvoltare extins, organizat în evenimente pe una sau mai multe tematici, pentru a aborda mai aprofundat provocările organizaționale.

Aici – o prezentare mai detaliată a serviciului Dezvoltare Organizațioanală & Muzică 


Pentru a solicita un serviciu din cele oferite de noi sau pentru a facilita alegerea celui mai potrivit serviciu conform provocărilor pe care le întâmpinați, vă invităm să ne dați de veste prin intermediul unui formular simplu și prietenos. Click pe imagine pentru a deschide formularul.