Găsește-ți jobul – planificare inteligentă si abordare practică pentru candidați

Găsește-ți jobul

Ne străduim permanent să găsim candidații potriviți pentru companiile care solicită sprijin în cadrul proceselor de recrutare.

În același timp, persoanele care căutau un loc de muncă ne-au cerut să le oferim suport prin consiliere în ceea ce privește căutarea lor și să îi ajutăm să devină eligibili pentru obținerea locului de muncă potrivit sau dorit.

Astfel, am dezvoltat un program de one to one, cu o abordare adaptată, având în vedere specificitatea fiecărei persoane și provocările sale atunci când caută să își găsească un loc de muncă.

De asemenea, am conceput Workshop-ul Cum să îți Găsești Locul de Muncă, la care pot participa mai mulți candidați, unde pot primi sprijin prin împărtășirea experiențelor, gândurilor și opiniilor. În afară de ajutarea la nivel individual a membrilor grupului, intervenim cu îndrumări și sfaturi pe partea de consiliere în carieră, precum și cu informații bazate pe piața muncii și realitățile sale.

Obiective:

  • Să identifice domeniul adecvat pentru dezvoltarea carierei;
  • Să creeze un CV care să reflecte în mod clar istoricul profesional, competențele, realizările și direcția și nivelul dorit în carieră;
  • Să cunoască și să folosească canalele și abordările corecte pentru a intra în atenția recrutorilor;
  • Să învețe și să îmbunătățească abilitățile care au legătură cu participarea la interviuri.

În cazul în care sunteți interesat să aflați mai multe sau să vă înregistrați la un workshop viitor, vă rugăm să ne înștiințați folosind formularul de mai jos, care ne ajută să vă gestionăm cererea.

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Pentru abonare la newsletter, te invitam sa citesti Termenii si Conditiile.