Data

6 Jul 2020

Adresa

Online / față în față

Îți dorești o carieră în domeniul recrutării sau/ și HR? Dorești să faci progrese și să înveți direct de la cineva care are experiență relevantă și este dispus să te ajute? Dorești și ești pregătit/ă pentru o învățare practică accelerată? Dacă da – vezi ce îți pot propune.

În cursul următoarelor 6 luni mi-am propus să derulez un program de mentorat  pentru 2 persoane (individual)  care doresc să evolueze în domeniul recrutării (ar putea ținti domeniul mai vast al HR-ului, dar în acest program de mentorat focusul va fi pe recrutare).

CE ESTE MENTORATUL?

Mentoratul este o relație dintre două persoane, având ca obiectiv dezvoltarea personală și profesională. În general mentorul este persoana cu experiență în domeniul de referință și împărtășește din cunoștințele, experiența acumulată, oferă orientare și suport unui mentee sau învățăcel (chiar dacă termenul nu sună prea progresist în română).

Mentorul este un consultant personal și  un role model – cineva care a fost expus în situații relevante domeniului vizat. Scopul unui program de mentorat este acela de a sprijini dezvoltarea de cunoștințe și competențe relevante, de avansare în carieră de către învățăcel.

DESCRIERE PROGRAM MENTORAT

MentorOxana Rusu, HR & PEOPLE DEVELOPMENT CONSULTANT /CAREER COACHING / SR. RECRUITER

(De ce acest program? Pe scurt – doresc să transmit celor interesați de domeniu o mulțime de lucruri care să îi ajute să ajungă mai repede mai buni în recrutare, în ritm accelerat față de situația în care ar învăța doar în ritmul normal, din propriile greșeli.  Nu pot să spun că sunt cel mai bun  recrutor și nici nu știu cine ar fi acela, însă cred că pot face față multor provocări și am lucruri valoroase de împărtășit).

Durată: 6 luni

Cost:  mentoratul nu este o activitate contra cost (doar timp și efort)

Interval desfășurare: iulie 2020 – ianuarie 2021

Eligibilitate: persoane interesate de dezvoltarea carierei în domeniul recrutării, fără experiență în domeniul sau maxim 18 luni experiență în activități de recrutare.

Limba de desfășurare a programului– română

Cunoștințe de limba engleză – cel puțin nivel intermediar

Localizarea persoanei cu rol de învățăcel: România sau Republica Moldova

Modalitate interacțiune: online, iar dacă este posibil – și față în față

Subiecte / tematică – 5 subiecte din domeniul recrutării, de interes pentru fiecare participant, agreate de comun acord cu mentorul

Mod de desfășurare

  • Discuții, prezentări situații, studii de caz, instrumente, metode de lucru, modele, tendințe, noutăți – în domeniul recrutării
  • Recomandări lecturi sau alte surse relevante de documentare
  • Activități practice, jocuri de rol
  • Consultanță specializată în legătură cu domeniul recrutării și planuri de acțiune pentru dezvoltarea profesională ulterioară
  • Feedback
  • Discuție finală – concluzii, feedback privind programul

Frecvență interacțiune – 1-2 ori / luna a câte 30-60 de minute / interacțiune, cu teme între discuții 🙂

Perioadă înscriere: 19-29 iunie 2020

Comunicare decizie finală privind participarea în acest program indiferent de răspuns: 3 iulie 2020.

Stil personal mentor:

  • Self demanding, plus așteptări privind implicare și efort susținut de dezvoltare personală și profesională din partea participanților, respectarea agendei agreate de comun acord.

————————————-

Dacă acest program de mentorat este de interes pentru tine, iar termenii de desfășurare se potrivesc cu stilul tău și îți poți face loc în agenda ta  pentru următoarele 6 luni (iulie 2020 – ianuarie 2021), te invit să te înscrii completând formularul de mai jos.

Te rog să verifici Termenii și condițiile privind prelucrarea datelor cu caracter personal

Vei primi un mesaj cu invitația de a completa un formular scurt – va trebui să filtrez  și să aleg doar 2 persoane.

Dacă aplici și nu nu primești un răspuns pe e-mail  în 1 minut de la aplicare – te rog să verifici – uneori e posibil ca răspunsul să intre în Spam.


Perioada de înscrieri a expirat. Formularul de înregistrare a fost dezactivat.

Următoarea ediția a programului de mentorat în recrutare  va începe în ianuarie 2021.

Vom pregăti o nouă pagină de înregistrare  în decembrie 2020.