Despre Noi

Despre Talent Reserve

Talent Reserve este dedicat proiectelor de recrutare de la începutul anului 2014.

Cu toate acestea, în structura și dinamica pieței muncii aflată în schimbare, observăm că din ce în ce mai multă valoare adăugată este oferită prin programele care împiedică plecarea inutilă și înlocuirile, atunci când vine vorba de angajați valoroși și performanți.

Înlocuirea angajaților (atât în concediu voluntar cât și involuntar) devine din ce în ce mai complicată și mult mai puțin controlată, consumatoare de timp și bani și durează mai mult decât se așteaptă de obicei pentru a găsi un specialist (3-6 luni).

Astfel, în paralel cu serviciile noastre de recrutare, oferim o serie de instrumente și programe care permit clienților noștri să păstreze și să îmbunătățească oamenii din echipele lor.

Oferim servicii pentru a ajuta managementul să-și atragă, să-și integreze și să-și păstreze talentele și, de asemenea, să efectueze evaluări pentru a proiecta dezvoltarea și planificarea succesiunii în cadrul companiilor.

Talent Reserve face parte din proiectul MyHRTeam care reunește un grup de profesioniști ce oferă servicii integrate de resurse umane companiilor: sprijin cu recrutarea și angajarea angajaților, intervenții și dezvoltare organizațională, training, salarizare și administrare.

Oferim, de asemenea, sprijin candidaților care doresc să-și găsească un loc de muncă sau doresc să aibă succes în noul loc de muncă pe care urmează să-l înceapă. Puteți găsi detalii despre serviciile noastre aici.

Puteti urmari proiectele MyHRTeam pe pagina lor de  facebook.

Recrutarea de succes

Succesul in recrutare este rezultatul implicării atât a recrutorului, cât și a managerului în acest proces.

Integrare strategică

Integrarea strategica reprezintă procesul de recuperare inteligenta a investiției in capitalul uman.

Consultanta HR

Strategia de business este executata de oameni, astfel ca abilitatile, comportamentul si potentialul lor sunt esentiale.

Dreptul muncii, salarizare și administrare

Cunoasterea si respectarea legislaiei muncii poate fi o provocare pentru multi, chiar si pentru specialisti in domeniul HR.

Găsește-ți jobul

Consultanta individuala si seminarii de grup pentru a facilita gasirea unui loc de munca si clarificarea unul plan de cariera.

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Pentru abonare la newsletter, te invitam sa citesti Termenii si Conditiile.