Despre Noi

Despre Talent Reserve

 Talent Reserve este o agenție de tip  boutique de resurse umane fondată în 2014 de către Oksana Rusu. Cu experiență de 15 ani în HR, preocupare pentru actualizare și învățare continua, un masterat și o certificare HRMS (USA) în managementul resurselor umane, Oksana coordonează astăzi programe de HR orientate spre a crește rentabilitatea companiilor prin impactul asupra unor indicatori precum: scăderea fluctuației angajaților, a costurilor asociate recrutării și procesului de integrare, dar și prin amortizarea eficientă a investiției în capitalul uman.

Echipa Talent Reserve gestionează proiecte de consultanță HR în companii românești și internaționale, cu 50 – 500 de angajați, din industrii precum cea petrolieră, telecomunicații, transport și logistică, e-commerce, materiale de construcții, facility management, servicii de business etc.

Programele de resurse umane propuse de Talent Reserve sunt dedicate companiilor care se confruntă cu o serie de provocări des întâlnite în mediul de business, precum:

  • Dificultăți de acceptare și adaptare la schimbare manifestate de către unii angajați în contextul unui mediu economic, social și tehnologic extrem de dinamic
  • Probleme de atitudine și performanță la nivel individual și de echipe
  • Nevoia unei strategii de dezvoltare a leadership-ului (un grup de persoane în cadrul companiei, cu viziune și valori aliniate celor ale organizației, capabile să inspire, să motiveze și să susțină performanța angajaților, determinând rezultate valoroase pentru business)
  • Nevoia schimbării unor modele de gândire ale angajaților, în sensul orientării lor spre înțelegerea business-ului și a asumării impactului personal în organizație
  • Nevoia de dezvoltare și consolidarea a unei culturi orientate către valori precum adaptare și învățare, responsabilitate, respect, lucru în echipă / cooperare, performanță, etc

 

Pentru a asigura eficiența programelor noastre, este important să deținem informații relevante și exacte despre angajați, de aceea utilizăm instrumente puternice, cu un grad ridicat de acuratețe pentru evaluarea personalității, a competențelor soft, a valorilor și factorilor motivaționali

De asemenea, metodologia aplicată include modele privind managementul schimbăriiinterviuri semi-structurate pentru a releva competențele și potențialul angajaților, chestionare și rapoarte privind mediul de lucru adaptate fiecărei organizații, dar și instrumente de măsurare a personalității și evaluare 360° pentru a obține feedback de la superiori, de la colegi și de la subalterni. Rezultatul unei astfel de evaluări poate pregăti terenul pentru schimbare, generează încredere, stimulează inițiativa și libertatea de gândire.

 

.

Oksana Rusu Talent Reserve

Talent Reserve face parte din proiectul MyHRTeam care reunește un grup de profesioniști ce oferă servicii integrate de resurse umane companiilor: sprijin cu recrutarea și angajarea angajaților, intervenții și dezvoltare organizațională, training, salarizare și administrare.

Oferim, de asemenea, sprijin candidaților care doresc să-și găsească un loc de muncă sau doresc să aibă succes în noul loc de muncă pe care urmează să-l înceapă. Puteți găsi detalii despre serviciile noastre aici.

Puteti urmari proiectele MyHRTeam pe pagina lor de  facebook.

Diagnoză și intervenție organizațională

Intervenția organizațională este un proces amplu ale cărui obiective sunt îmbunătățirea performanței și creșterea profitabilității unui business, pornind de la informațiilor colectate din interiorul companiei, într-o manieră structurată. Aceste date fac referire la potențialul, cunoștințele, abilitățile, valorile și mediul de lucru dintr-o organizație.

Planificare și dezvoltare strategică HR

Planificarea strategică este un proces dinamic și flexibil prin care se identifică nevoile și obiectivele curente și le previzionează pe cele viitoare, explicând modul în care compania va acționa pentru a le îndeplini.

Consultanță proces recrutare

Cu ajutorul nostru specializat, companiile își definesc așteptările pe care managerii trebuie să le aibă în procesul de recrutare, profilul corect, standardele și principiile de angajare, optimizează viteza procesului și se asigură că experiența candidaților este excepțională pe tot parcursul procesului de recrutare.

Consultanță integrare angajați

Integrarea este ultima etapă a recrutării și primul pas către retenție iar obiectivul ei este de a îl ajuta pe noul angajat să se alinieze culturii organizaționale, să asimileze informații și să faciliteze tranziția dispre rolul de candidat, spre cel de membru al echipei.

Consultanță carieră

Consultanta individuala si seminarii de grup pentru a facilita gasirea unui loc de munca si clarificarea unul plan de cariera.